Zingen

Zingen geeft me energie en een goed humeur. Het liefst zing ik samen met anderen en dan maak ik de zang graag mooi met een `harmony’ oftewel tweede of derde stem. Rond mijn 18de ben ik begonnen met zingen. Eerst heel schuchter en zonder luisteraars om me heen, maar toen ik eenmaal zanglessen begon te nemen en wat meer durf kreeg, breidde het zingen zich langzaam uit. Ik zong af en toe op een bruiloft en begeleidde de samenzang in bijbelstudiegroepen en groepsvakanties.

Ik heb sinds 1993 meegezongen in allerlei worship teams van Crossroads International Church (www.xrds.nl) en ben sinds september 2005 één van de alten in het semi-professionele koor `Forever Worship’ (www.foreverworship.nl).
We hebben als Forever Worship meegewerkt aan concerten van Travis Cottrell, Darlene Zschech en Michael W Smith. Fantastisch!


Aan deze CD’s heb ik meegewerkt:
- Forever Worship – Forever Worship (2006)
- Forever Worship – Woorden van Waarde (2008)
- Sela – Live in Gouda (2012)
- Forever Worship – God van Trouw (september 2013)
- The Choir Company - Met Heel Mijn Hart (2016)

Deze CD heb ik gedirigeerd en geproduceerd:
- Sing4Joy – Our Praises You Deserve (2009)

Het is mijn wens om nog eens mee te zingen in een (al dan niet a capella) `close harmony’ groep met een paar hele goede zangers. Zang op hoog niveau met uitdagende harmonieën! Als ik niet zo’n groep kan vinden, richt ik er misschien eentje op!